Troya Ovası’nda Üretim Kurultayı

Çanakkale’nin Troya Ovası’nda Üretim Devrimi Kurultayı yapıldı. USMER Başkanı Şule Perinçek ve üreticiler konuştu. Çiftçiler dertlerini Perinçek de Vatan Partisi’nin partisinin çözümlerini anlattı.

Hayat pahalılığı, işsizlik, enflasyon, faiz, dolar ve daralan üretim... Vatan Partisi Türkiye’nin ekonomideki sorunlarına çözümleri köy köy anlatmaya devam ediyor.

Çanakkale’nin Tevkifiye Köyü’nde düzenlenen üretim devrimi kurultayında USMER Başkanı Şule Perinçek, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cahit İleri, Ziraat Mühendisi Süleyman Yurddaşer ve çiftçiler konuştu.

USMER Başkanı Şule Perinçek, 1987’erin sonuna kadar kendi kendine yetebilen 5 ülkeden biri olan Türkiye’ye ne oldu sorusuna yanıt verdi.

Türk çiftçisinin vatanı, toprağı sevdiğini ve zorluklara meydan okuyacağını vurgulayan Perinçek, partisinin çözümlerini anlattı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman Yurddaşer, gıda pahalılığına çözümün girdi üretiminin yerlileşmesinden geçtiğini belirtti.

Üretim Devrimi Kurultayında çiftçilere de söz verildi. Tevfikiye Köyü’ndeki ilkokulunun birinci öğrencisi olan Mehmet Ali Toprak Karıştıran, Çanakkale’de toplulaştırmanın düzgün yapılmadığını söyledi.

Sulu tarım yapan 72 yaşındaki üretici intihar noktasına geldiklerini belirtti.

# çanakkale # türkiye # Perinçek # vatan partisi # türk # oldu # çiftçi # üretim # Tarım # Partisi # üretim devrimi # şule perinçek # USMER # troya