İstanbul’da sanayiciler çözüm için kurultayda buluşacak

Üretim Devrimi Kurultaylarının 100’üncüsünü İzmir’de yapan Vatan Partisi, İstanbul'da da önemli bir kurultaya imza atıyor. 12 Haziran Pazar günü yapılacak kurultayda “Türkiye Sanayisinde Altın Fırsatlar" konuşulacak. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak'ın da katılımcıları arasında yer aldığı kurultayın hazırlık çalışmaları da sürüyor.

Vatan Partisi, İzmir'deki 100. kurultayın ardından bu kez İstanbul'da Üretim devrimi için önemli bir toplantıya imza atıyor. “ Türkiye Sanayisinde Altın Fırsatlar Kurultayı” 12 Haziran Pazar günü İstanbul Ümraniye'de yapılacak.

Kurultaya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, EKO Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sümer ve SZUTEST Uygunluk Değerlendirme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işıklar katılacak.

Vatan Partisi'nin kurultay öncesi saha çalışmaları Ümraniye merkezde sürüyor.

Türkiye Sanayisinde Altın Fırsatlar Kurultayı 12 Haziran Pazar günü saat 13.30'da Ümraniye DES Sanayi Sitesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

# istanbul # türkiye # Perinçek # vatan partisi # Doğu Perinçek # Sanayi # doğu # ümraniye # Partisi # üretim devrimi # üretim devrimi kurultayları # ethem sancak