Birliğine dönmek için gün sayıyor

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, Piyade Uzman Çavuş Veysel Özdemir, 4 silah arkadaşıyla birlikte yaralandı. Tedavisinin ardından Aksaray'daki baba ocağında istirahat ediyor. Özdemir, bir an önce iyileşip, görevinin başına dönmek ve terörle mücadeleye devam etmek istiyor.

4 silah arkadaşıyla birlikte yaralandı. Tedavisinin ardından baba ocağında iyileşmeyi bekliyor. Bedeni yuvasında ancak aklı birliğinde, arkadaşlarında. Kahraman Mehmetçik, iyileşip görevine dönmek için gün sayıyor.

Piyade Uzman Çavuş Veysel Özdemir, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görev yapıyor. Teröristlerin saldırısı sonucu yaralandı.

İlk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından helikopterle hastaneye kaldırıldı. 4 saat süren ameliyatta vücudundan 30 kadar şarapnel parçası çıkarıldı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 20 günlük tedavi sürecinin ardından da yürümeye başladı.

Evli ve ikiz bebeği olan Özdemir, tedavisinin ardından Aksaray'daki baba ocağında istirahat ediyor. Bir an önce görevinin başına dönerek terörle mücadeleye devam etmek istiyor.

Uzman Çavuş Özdemir, “terörün kökünü hep birlikte kazıyacağız” dedi.

Baba Menderes Özdemir de tüm askerlerimizle gurur duyduğunu söyledi.

# terörle mücadele # Aksaray # tedavi # pençe-kilit