Feyyaz Öztürk İtirafları V - "Mehmet Eymür'ün şantaj arşivi var"

Feyyaz Öztürk ABD istihbaratıyla bağlantılı Mehmet Eymür’ün elinde şantaj arşivi bulunduğunu, ayrıca sınır bölgesinde insan kaçakçılığı yaptığını iddia etti.

MİT içindeki Amerikancı ekibin liderlerinden Mehmet Eymür’ün Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'e suikast için görevlendirdiği Feyyaz Öztürk'ün itirafları devam ediyor. Aydınlık Gazetesine konuşan Öztürk, CIA bağlantıları nedeniyle MİT’ten atılan Mehmet Eymür’ün elinde “şantaj arşivi” olduğunu iddia etti. Öztürk ayrıca, Eymür’ün sınır bölgelerinde insan kaçakçılığı yaptığını öne sürdü.

Aydınlık Gazetesi, Mehmet Eymür ekibinin MİT’e hakim olduğu 80’li yılların sonunda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e suikast için görevlendirdiği Feyyaz Öztürk’ün itiraflarını yayınlamaya devam ediyor.

33 yıl sonra gelen itirafların 5. bölümünde Feyyaz Öztürk, ABD istihbaratıyla bağlantılı Eski MİT’çi Mehmet Eymür’ün elinde, “şantaj arşivi” olduğuna dikkat çekti. Eymür’ün faaliyetleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı:



- Eymür ve ekibinin inanılmaz bir şantaj gücü var. Artık her şey silahla yapılmıyor. Bir şantaj, yüz kızartıcı bir şeyle oluyor. Bunda da çok fazla var. Eymür hakkında şöyle derler: “Bu adam bir teşkilat kurmaya kalksın, evrak bazında MİT’i geçerdi. Bunda olup teşkilatta olmayan dosyalar var.” Eskiden bilgisayar falan yok, alıyor götürüyor.

Peki Mehmet Eymür’ün bu gücü nereden geliyor? Feyyaz Öztürk soruya yanıt olarak, “Arkasındaki güce bakın. Ayrıca elindeki tüm bilgilerin kopyası başka bir yerde vardır.” İfadelerini kullandı. Eymür’ün CIA-Mossad bağlantıları nedeniyle MİT’ten atıldığını hatırlatarak, ABD’yi işaret etti.

Feyyaz Öztürk ayrıca, Eymür’ün sınır bölgelerinde insan kaçakçılığı yaptığını da öne sürdü:



- Bunların yaptığı inanılmaz şeyler var. Hakkari, Şırnak bölgesindeki sahipsiz çobanların kimliğiyle kimlik oluşturuyorlardı. Pasaport alıp çıkıyorsunuz. Kim alır pasaport? Ya uyuşturucu satıcısısınız ya da aranan şahıssınız. Bu işi yaptılar 3-4 sene. Mehmet Eymür’e o zaman bu konuyla ilgili yüklü para gelirdi. Çok cimridir Mehmet Eymür. Kuruşun hesabını yapar.


Aydınlık Gazetesi’nin telefonla ulaştığı Eymür ise, Öztürk’ün “insan kaçakçılığı” iddiasını reddetti.

# abd # cia # vatan partisi # Doğu Perinçek # aydınlık gazetesi # MİT # aydınlık # Partisi # suikast # mehmet eymür # Eymür # feyyaz öztürk