Bayram trafiği yoğunluğu sürüyor

9 günlük Kurban bayramı tatili öncesi tüm yurtta trafik yoğunluğu arttı. Trafik ve Karayolları ekipleri de ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yollara döküldü.

İstanbul'dan gidiş yönünde köprü trafiğinin yoğunluğu gün boyu sürdü.

Sakarya güzergahında da durum farklı değildi. Arife gününden itibaren yola çıkan sürücüler nedeniyle Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Sakarya kesiminde akıcı yoğunluk yaşanıyor.

Otoyolun Adapazarı ve Akyazı kesimlerinde Ankara yönünde normal seyreden ulaşım, Hendek kesimine doğru yoğunlaşıyor.

Bolu Dağı Tüneli ise trafiğin en çok hissedildiği nokta oldu. Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu

Bayram tatilini fırsat bilenler trafiğin zorluğuna da katlanıyor. Samsun-Ankara kara yolunda sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı.

Karadeniz Bölgesi'nin önemli geçiş güzergahlarından Havza'da özellikle Trabzon istikametinde araçlar yoğunluk oluşturdu.

Trafik ekipleri, bölgede önlem alarak araçların geçişinde sorun yaşanmaması için uğraş veriyor.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı yılın en yoğun dönemini yaşadı.

Trafik yoğunluğunu azaltmak için otogar giriş ve çıkışlarında önlem alan polisler tatile çıkacak vatandaşlara bilgilendirme yaptı.

Bazıları da seyahat için hava yollarını tercih etti. Seyahate çıkan yolcular, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen yolcular, sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul Havalimanı'na geldi.

Hem iç hem de dış hatlarda uzun kuyruklar oluştu. Ekipler, yolcuları uçuşlarına yetiştirmek için büyük çaba harcadı.

# Trafik # istanbul # bayram # Kurban Bayramı # Köprü # kurban # araç # bolu # Temmuz # Anadolu Otoyolu # bolu dağı tüneli # İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı