Vatan Partisi: ''Özdağ'ın söylemleri tamamen uydurmadır''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in sözlerini hedef almasına Genel Sekreter Özgür Bursalı'dan yanıt geldi. Bursalı ''Ümit Özdağ'ın söylemleri tamamen uydurmadır'' dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in sözlerini hedef almasına Genel Sekreter Özgür Bursalı'dan yanıt geldi:

- Genel Başkanımız hiçbir anket şirketiyle bahsedildiği gibi bir görüşme yapmamıştır. Ümit Özdağ'ın söylemleri tamamen uydurmadır.

Sığınmacılara yönelik kışkırtıcı söylemleri ile sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “ Türkiye’de yüzde yüz iç savaş çıkacak” açıklaması yapmıştı.

Bu sözlerin Çıkış Yolu programında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sorulması üzerine Perinçek “Türkiye’de yüzde yüz iç savaş çıkmayacak.” demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Perinçek’e yanıt verdi:

- Suriye’de 2 ordu var mıydı? Yoktu. Buna rağmen iç savaş 11 yıldır devam ediyor. Emperyalizm, ülkemize sızan İŞID, Afgan ordusu aracılığı İle ortalığı karıştırı mı? Karıştırır. Perinçek bunun farkında mı? Evet. Soru, Perinçek neden hedef saptırıyor? Perinçek kötü bir siyasetçidir. Ancak Perinçek iyi bir siyaset bilimcidir. Ben İYİ Parti’den istifa edince bir anket şirketinin sahibini arayarak “Saray’a söyle Özdağ’ı AKP’ye alsınlar. Yoksa sığınmacılar meselesi ile canımızı okur” diyor 


Özdağ’ın bu açıklamasına Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı sosyal medya hesabından yanıt verdi:

- Tekrar ediyoruz: Yüzde yüz iç savaş çıkmayacak! İç savaş çıkacak diye ısrar edenler, ABD, İsrail ve MOSSAD'ın planlarında görevli piyonlardır. Ayrıca Genel Başkanımız hiçbir anket şirketiyle bahsedildiği gibi bir görüşme yapmamıştır. Ümit Özdağ'ın söylemleri tamamen uydurmadır.

# abd # türkiye # suriye # israil # vatan partisi # mossad # istifa # Partisi # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek