Siyasi partiler arası bayramlaşma programları belli oldu

Siyasi partiler arası bayramlaşma programları belli oldu. Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılacak görüşmeler yüz yüze olacak. AK Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin görüşme listesinde yer almayan PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Millet İttifakı ve bileşenleri bayramlaşacak.

Siyasete bayram molası verilecek. Siyasi partiler arası bayramlaşmalar yapılacak.

Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma etkinliği bu yıl da bayramın ikinci günü yapılacak. Salgın nedeniyle uzun süredir uzaktan yapılan görüşmeler bu Kurban Bayramı'nda tamamen kalkacak. Bütün partiler yüz yüze bir araya gelecek.

Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin başkanlığında kabul heyeti oluşturan AK Parti, MHP, CHP, Vatan Partisi, Saadet Partisi'nin de arasında olduğu 11 parti ile bayramlaşacak. AK Parti heyeti, HDP, Deva ve Gelecek partileri ile bir araya gelmeyecek.

MHP kabul heyetinde de Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya olacak. MHP de HDP Gelecek ve Deva partileri ile bayramlaşmayacak. PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile bayramlaşmayacak bir diğer parti ise Vatan Partisi olacak.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem başkanlığındaki kabul heyeti, AK Parti, CHP, Saadet ve Gelecek gibi birçok siyasi parti yöneticisi ile bir araya gelecek.

Ak Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin görüşmediği HDP'yi CHP ise Genel Merkez'de ağırlayacak. CHP heyeti, Kurban Bayramı'nda 17 siyasi partiyle bayramlaşacak.

# chp # pkk # mhp # ak parti # hdp # vatan partisi # bayram # deva partisi # Kurban Bayramı # kurban # saadet partisi # Partisi # Gelecek Partisi