Partiler arası görüşmelerde gündem NATO'nun Türkiye'deki varlığı

Kurban Bayramı'nın ikinci günü siyasal partilerde bayramlaşma telaşı yaşandı. Yüz yüze yapılan görüşmelerde NATO'nun Türkiye'deki varlığı, ekonomideki gelişmeler ön plana çıktı. Vatan Partisi bayramlaşmada Türkiye'nin dört bir yanında başlattığı "NATO'dan çıkalım" kampanyasını anlattı.

KAMERA: AYDIN GERGİN

Çikolata, çay ikram edildi, siyasete bayram molası verildi.

Siyasal partiler arasında Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma telaşı yaşandı. Kovid-19 nedeniyle uzun süredir uzaktan yapılan görüşmeler bu bayram yüz yüze oldu.

AK Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin de arasında bulunduğu 11 parti ile görüştü. Bu bayram görüşmelerinde NATO'nun Türkiye'deki varlığı konuşuldu. Vatan Partisi heyeti bayramlaşmada Türkiye'nin NATO'dan çıkması için başlattığı kampanyayı anlattı.

Siyasal partilerin bayramlaşmasında öne çıkan bir diğer gündem başlığı da ekonomi oldu.

Vatan Partisi'nin AK Parti heyeti ile görüşmesinde Türk gençliğine dayatılan Z kuşağı ifadesi de gündeme geldi. Her iki partinin gençlik kolları temsilcileri bu ifadeyi kabul etmediklerini belirtti.

Öte yandan AK Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin görüşmediği PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Millet İttifakı ve bileşenleri bir araya geldi.

# türkiye # pkk # mhp # ak parti # vatan partisi # ekonomi # bayram # türk # gündem # millet ittifakı # Kurban Bayramı # kurban