İzmir Atatürk Lisesi YKS şampiyonlarını ödüllendirdi

İzmir Atatürk Lisesi Yönetimi ve Mezunlar Derneği Yüksek Kurumlar Sınavında derece yapan öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Ulusal Kanal’a açıklama yapan okul müdürü Ahmet Yılmaz 134 yıldır eğitim veren İzmir Atatürk Lisesinin başarı grafiğini her sene yukarı taşımaya devam edeceğiz dedi.

İzmir Atatürk Lisesinde eğitim alan ve Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavında başarı gösteren eşit ağırlık Türkiye birincisi Selin Aşıkiraz ve eşit ağırlık Türkiye 52'ncisi Berkay Kaçargil hem okul yönetimi hem de mezunlar derneği tarafından ödüllendirildi.

Öğrencileriyle gurur duyduklarını dile getiren okul müdürü Ahmet Yılmaz Atatürk Lisesinin başarı tablosunun her geçen yıl arttığına dikkat çekti.

Alan Yeterlilik Testleri eşit ağırlık Türkiye birincisi olan Selin Aşıkiraz Boğaziçi Üniversitesini tercih edeceğini açıkladı.

Eşit ağırlık Türkiye 52'ncisi Berkay Kaçargil’in tercihi de Galatasaray Üniversitesi olacak.

İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Murat Saraç “Derece yapan öğrencilerimiz devlet okullarının da bu sınav sisteminde var olduklarını göstermiştir” dedi.

Gençler törenin ardından İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneğine üye oldu.

# izmir # türkiye # Boğaziçi Üniversitesi # başarı # Galatasaray Üniversitesi # YKS # ayt # İzmir Atatürk Lisesi # Selin Aşıkiraz