Suriye ordusu 77. kuruluş yıldönümünü kutladı

Suriye Silahlı Kuvvetleri, teşkilatlarda, birliklerde, kolejlerde ve eğitim merkezlerinde askeri ve spor gösterilerinin düzenlendiği, savaşçıların yüksek beceri ve üstün performans sergilediği gösterilerle Şam'da ordunun kuruluşunun 77. yıl dönümünü kutladı.

Suriye Silahlı Kuvvetleri, teşkilatlarda, birliklerde, kolejlerde ve eğitim merkezlerinde askeri ve spor gösterilerinin düzenlendiği, savaşçıların yüksek beceri ve üstün performans sergilediği Şam'da ordunun kuruluşunun 77. yıl dönümünü kutladı.

Bu vesileyle ordu komutanları birer konuşma yaparak, ordunun kuruluş yıl dönümünün vatan davası için daha fazla fedakarlık için bir teşvik olduğunu vurgulayarak şunları vurguladılar: ve bir zaferdir ve bugün vatanın her yerini terör ve işgalden kurtarmaya hazırdır.

Adnan Fethullah Usta liderliğindeki Ulusal Arap Müziği Grubu, Suriye Ordusu'nun kuruluşunun 77. yıl dönümü münasebetiyle Darü'l-Esad Kültür ve Sanat Merkezi'nde ordu orkestrası ve silahlı kuvvetlerin katılımıyla bir müzik gecesi gerçekleştirdi.

# ordu # suriye # terör # Ulusal # suriye ordusu # Suriye Arap Cumhuriyeti # Suriye Silahlı Kuvvetleri # Darü'l-Esad Kültür ve Sanat Merkezi # Ulusal Arap Müziği Grubu