Soylu'dan KPSS yorumu : ''Devlet işinin başında''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kamu Personeli Seçme Sınav sorularının sızdırıldığı iddialarıyla ilgili konuştu. İncelemenin devam ettiğini söyleyen Bakan Soylu, "Devlet işinin başında" dedi. Ankara'da cemevlerine peş peşe yapılan saldırının da planlı olduğuna dikkat çeken Soylu,"Buradaki çapağı bulacağız " ifadelerini kullandı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı sorularının sızdırıldığı iddialarına ilişkin bir açıklama da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu, incelemenin devam ettiğini belirtti.

Soylu, Ankara'da cemevlerine yapılan saldırıları da yeniden değerlendirdi. Bakan, saldırıların planlı olduğuna işaret etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda yapılan bir programa katılan Soylu, Türkiye'nin afet riskine ilişkin de bilgiler verdi:

- Türkiye, afet riskleri bakımından 194 ülke arasında en riskli 46. ülkedir. Tropik fırtınalar ve aktif volkanlar dışında dünya genelinde görülen 31 çeşit doğal afetin neredeyse tamamına karşı risk altındadır. Afetsellik anlamında dünyadan ve kendi gerçeklerimizden farklı bir şey yaşamıyoruz.
# ankara # türkiye # süleyman soylu # kpss # İçişleri Bakanı # Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı # kamu personeli seçme sınavı