Urimçi'de Sincan hikayelerini anlatan performans sergilendi

Sincan'ın son on yıldaki gelişimini vurgulayan kültürel bir performans , Çin'in kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin Urumçi Şehrinde görücüye çıktı.

Gösteri , Çin Komünist Partisi ( ÇKP ) Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sincan bölgesel hükümeti tarafından ortaklaşa oluşturuldu.

Adını "Peçeni Kaldır" adlı Uygur türküsünden alan performans , tam adı "Peçeni Kaldır - Sincan, İyi Bir Yer" olup, bölgenin etnik geleneklerinin yanı sıra doğal ve kültürel özelliklerini de şarkılardan ve danslardan performansdan oluşan bir dizi ile sunuyor. 

Bölgenin kalkınmasına yardım etmek için Sincan'a giden özverili sınır muhafızları ve özverili yetkililerin hikayeleri de dahil olmak üzere bir dizi dokunaklı hikaye anlatılıyor hikayelerde.

Piyasaya sürülen performans , Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou ve Pekin gibi diğer büyük şehirlerde ulusal bir tura çıkmadan önce yerel olarak altı kez sahnelenecek.

# çin # pekin # Kültür ve Turizm Bakanlığı # uygur # turizm # Ulusal # Guangzhou # Sincan # sincan uygur özerk bölgesi # Çin Komünist Partisi # Shenzhen # urumçi