Doğu Perinçek'ten tarihi davet

“Mehmet Ağar’a kefilim” ifadeleriyle gündem belirleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, PKK’lılar da FETÖ’cüler de Vatan Partisi’ne gelsin, kendimize güveniyoruz.” dedi. Birleşen ve üreten Türkiye'yi kurmak için herkese ihtiyaç olduğunu vurgulayan Perinçek, “en aykırısını söylüyorum, FETÖ'den gelsin PKK’dan çıksın gelsin. Hepsini Vatan Partisi alır değiştirir, dönüştürür” ifadelerini kullandı.

“Mehmet Ağar’a kefilim” açıklamalarıyla gündemi belirleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cesur açıklamalarına devam ediyor. İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde Türkiye Gençlik Birliği kampına katılan Perinçek, gençlerin sorularını yanıtladı. Perinçek, Vatan Partisi’ne PKK’lıların ve FETÖ mensuplarının üye olabileceğini açıkladı. Peniçek şu ifadeleri kullandı:

- Biz şimdi birleşen ve üreten Türkiye'yi kuruyoruz. Bize herkes lazım. Onu beğenmiyorum, bunu beğenmiyorum, bu şuradan geldi... Bakın en aykırısını söylüyorum, FETÖ'den gelsin, PKK’dan gelsin, her yerden gelsin, zindandan çıksın gelsin hepsini Vatan Partisi alır değiştirir, dönüştürür. Onlardan da bazı şeyler öğrenir ama onlar hiçbir zaman Vatan Partisi'nin yönünü çizmez. Çünkü onlar değişmeye geliyor değiştirmeye gelmiyor.
- Sen şuradan giriyorsun, buradan geliyorsun böyle bir şey yok. PKK'dan da gelebilir, HDP'den de gelebilir Fetö'den de gelebilir. Vatan Partisi kendisine güveniyor. Vatan Partisi insanlarımızı değiştirmek için kurulmuştur. Dönüştürmek için kurulmuştur. Vatan Partisi'nin kendisi de milletimizin bütün kesimlerinden öğrenmeye hazır ve öğreniyor.

Vatan Partisi lideri, PKK ve FETÖ sorunlarını çözme yolunu anlattı, “PKK ve FETÖ’nün tabanı Atatürk mevzisinde yer alarak dönüşür” dedi. Perinçek sözlerine şöyle devam etti:

- Vatan Partisi’nde, Fethullah Cemaatinden gelen vatandaşlarımız da var, bir dönem PKK'lı olmuş insanlarımız da var. Onlar geldiği zaman biz sıradan vatandaşımızın gelmesinden daha çok seviniyoruz. Çünkü bu soruna nasıl çözeceksiniz? PKK'lı PKK'lı olduğu sürece FETÖ'cü FETÖ'cü olduğu sürece bu sorun çözülür mü? Sorun nasıl çözülür? Türkiye'nin birliği bütünlüğü Cumhuriyet Devrimi, Atatürk Devrimi mevzilerinde yer almaları ve dönüşmeleriyle çözülür.

Maziye bakarsak anamızın karnından Atatürkçü, Cumhuriyetçi, kamucu doğmadık” ifadelerini kullanan Perinçek, liderin kendisine, yanındakine ve yanına gelenlere güvenen kişi olduğunu söyledi. Perinçek şu ifadeleri kullandı:

- Hepinize bir liderlik düsturunu öneriyorum. Yanımızdaki adama güveneceğiz. Yanımıza gelene, yanımızdakine güveneceğiz. Yanımızdakine güvenmek, kendimize güvenmek demek. Ben ona liderlik yapabilirim, ben onu dönüştürebilirim, bende bu yetenekler var. Yanındakinden korkan adam aslında kendi yeteneklerini zayıf olduğunu bilen adamdır. Güçlü olan adam affeder. Güçlü olan adam merhametlidir, bağışlayıcıdır, dönüştürücüdür.
# izmir # türkiye # fetö # atatürk # pkk # hdp # vatan partisi # Doğu Perinçek # seçim # türkiye gençlik birliği # Seferihisar # çok