TGB Seferihisar kampında çözümler konuşuluyor

Türkiye Gençlik Birliği Yaz Kamplarının 4’üncüsünü İzmir’in Seferihisar İlçesinde yapıyor. “Hazır ol” kamplarında Türkiye’nin önündeki çözümler gençlerle konuşuluyor. Kampta Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de “Türkiye Devrime Gidiyor” konulu eğitim verdi. Eğitimin ardından Perinçek gençlerle satranç maçı yaptı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek İzmir’in Seferihisar kıyısında Türkiye Gençlik Birliği’nin geleneksel yaz kampına katıldı. Perinçek, 200 gence “Türkiye Devrime Gidiyor” konulu eğitim verdi. Dersin ardından deneyimli siyasetçi kampa katılan bir gençle satranç maçı yaptı.

Türkiye Gençlik Birliği bu yıl yaz kamplarına “Hazır Ol” başlığı ile yapıyor. TGB Genel Başkan Dilek Çınar, kamplara neden "Hazır Ol" adını verdiklerini anlattı.

Türk gençliğinin en önemli sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Çınar, 2023 seçimlerinde 7 milyon gencin ilk kez oy kullanacağına dikkat çekti.

Ulusal Strateji Merkezi Başkanı Şule Perinçek de 'Kadın Hareketinde İki Çizgi' konulu eğitim verdi. Perinçek "Kadınların başarılarını öne çıkartmak yerine acındırmayı özendirildiğini vurguladı, “Kadın olarak bu durumu kabullenmiyor ve tüm kadınları örgütlenmeye çağırıyorum" dedi.

İzmir kıyılarındaki kampta yalnızca teorik eğitimler verilmiyor. Gençler spor ve kültürel etkinliklere de katılıyor.

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, yaz kamplarında hayalini kurdukları dünyayı yaşadıklarını söyledi, “O dünya arkadaşlığın, paylaşmanın dünyası” dedi.

Türkiye Devrime Gidiyor, Türkiye'nin Çıkış Yolu ve Gençlik, Atatürk ve Türk Devrimi, 2023'te Gençlik Ne Yapacak?, Gençlik Mücadelesi ve TGB, Atatürk ve Türk Devrimi konularının ele alındığı yaz kampı 12 Ağustos'a kadar devam edecek.

# İzmir # izmir # türkiye # atatürk # vatan partisi # türk # Ağustos # Doğu Perinçek # türkiye gençlik birliği # ilk # Seferihisar # şule perinçek # geleneksel yaz kampı # Ulusal Strateji Merkezi Başkanı