Vatandaş 6'lı masaya tepkili

Millet İttifakı ve bileşenleri olan 6'lı masanın liderleri, son dönemde neredeyse gittikleri her kentte tepkilerle karşılandı. Bunun son örneği de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Denizli’de protesto edilmesiydi.

Vatandaş, PKK'nın siyasi kolu HDP ile dirsek temasını da kışkırtma siyasetini de affetmiyor. ABD ve Batı'nın talimatlarıyla politika yürüten Millet İttifakı ve bileşenleri her gittikleri şehirde vatandaşın tepkisiyle karşılaşıyor.

Son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli’de protesto edildi. Yerel bir tevelizyon kanalına konuk olan Babacan, AK Parti il başkanlığının da bulunduğu kanal binasında gençlerin tepkisiyle karşılaştı.

ALÇAKLARA KAR YAĞDI

Ali Babacan'ın bina girişinde ve çıkışında sonra merdiven boşluklarına biriken gençler "Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi" şeklinde slogan attı. Babacan, gençlerin protestolarını gülerek geçiştirdi.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova’da protesto etdilmişti. Akşener'in yanına gelen bir vatandaş, terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş’ın kahvaltı teklifine atıfta bulunarak, “Güzel Armutlumuzda kahvaltı ettiniz mi?” diye sormuştu. “Kahvaltımı evimde yaptım” diyen Akşener, vatandaşın yanıtıyla neye uğradığını şaşırdı.üzce'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da Düzceliler, "“burası Kandil değil" diyerek tepki göstermişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da neredeyse her gittiği şehirde tepki görüyor.

# abd # hdp # İyi Parti # terör # yalova # ali babacan # Ahmet Davutoğlu # kılıçdaroğlu # millet ittifakı # deva partisi # babacan # meral akşener # Akşener # son # Gelecek Partisi