Amerikan dizisi Seal Team de PKK propagandası

Suriye’de PKK’ya her türlü silah ve para desteğini sürdüren ABD, terör örgütüyle iş birliğini TV dizilerine de taşıdı. Amerikan yapımı “Seal Team” adlı dizide PKK propagandası yapıldı. PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri ve terör örgütüne ait flamalar, dizide aleni bir şekilde sergilendi.

Amerika Birleşik Devletleri, Suriye’de PKK ile kirli iş birliğini Hoollywood üzerinden setlere taşıdı. Kitlelerin izlediği TV dizisiyle, terör örgütünün Suriye'nin kuzeydoğusundaki işgali meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan "SEAL Team" dizisinin yeni sezon içeriği Suriye'de PKK-PYD'li teröristler ile Amerikalı askerlerin iş birliğini konu alıyor.

Amerikan Paramounth şirketi tarafından çekilen dizinin yeni sezonu, DEAŞ'a karşı PKK/PYD-YPG'yi kahraman gösterme üzerine kurgulandı. Dizide, PKK sembolleri ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a ait posterleri aleni bir şekilde sergilenerek, terör örgütünün propagandası yapılıyor.

PKK'nın sözde kadın yapılanması YPJ'li teröristlere özel önem verilen dizi ile, terör örgütüne dünyada meşruluk kazandırılmaya çalışılıyor.

# pkk # suriye # deaş # ypj # Amerika Birleşik Devletleri