Perinçek: "Türkiye Atlantik zincirlerini kırıyor"

Vatan Partisi Genel başkanı Doğu Perinçek Öncü Gençlik Yaz Akademisinde gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin ABD Gladyosunu 15-16 Temmuz'da ezdiğini vurgulayan Perinçek, Türkiye'nin hapishanelerinde NATO generallerinin yattığını kaydetti. 6'lı masanın KHK politikasına da tepki gösteren Vatan Partisi Lideri Türkiye'nin, ABD'nin kara gücü olan PKK'yı hem yurt için de hem sınır ötesinde bitirdiğini ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Çanakkale'de yapılan Öncü Gençlik Yaz Akademisinde geçlerle buluştu. ABD Gladyosunun 15-16 Temmuz'da ezdiğini söyleyen Perinçek, Türkiye'nin yeni bir sürece girdiğine dikkat çekti.

Türkiye'nin hapishanelerinde NATO generallerinin yattığını ifade eden Perinçek, ABD'nin kara gücü PKK'nın da bititldiğini belirtti.

Vatan Partisi Lideri Türkiye'nin Atlantik zincirlerini kırdığını kaydetti.

Perinçek, Türkiye, Rusya ve Suriye'nin ABD'ye karşı silahla savaşan 3 ülke olduğuna vurgu yaptı.

Vatan Partisi'ne büyük bir katılımın olduğunu ifade eden Perinçek, Vatan Partisi'nin yeni süreci temsil ettiğini belirtti.

# abd # çanakkale # rusya # pkk # suriye # vatan partisi # Doğu Perinçek # nato # Bir # vatan partisi genel başkanı # ABD gladyosu