Bahçeli'den Mavi Vatan çıkışı: CHP'yi eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Bahçeli "Ne yaman bir çelişkidir ki, Yunanistan’ın tahrikleri CHP’nin gündeminde yoktur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Bahçeli "Ne yaman bir çelişkidir ki, Yunanistan’ın tahrikleri CHP’nin gündeminde yoktur." dedi. Bahçeli ayrıca konuşmasında şunları söyledi:

- Ne yaman bir çelişkidir ki, Yunanistan’ın tahrikleri CHP’nin gündeminde yoktur. Mavi vatandaki beka mücadelesi CHP’nin umurunda değildir. Hatta buna karşı alerji duyduğu, hazım zorlukları çektiği herkesin bildiği hazin bir gerçektir.
# chp # yunanistan # mhp # devlet bahçeli # kemal kılıçdaroğlu # ege # doğu akdeniz # Mavi Vatan # Bir # Bahçeli # adalar denizi