Rus markaları CNR FOOD İstanbul fuarının özel konuğu oldu

Yerli ve yabancı 1600'den fazla markanın katıldığı CNR FOOD İstanbul, 3. gününde devam ediyor. Fuarın özel konuğu 13 Rus markası oldu. Ruş iş insanları Türkiye'de yüzlerce ticaret anlaşması yaptı. Ulusal Kanal'a konuşan Agro Holding Dış Ekonomiler Uzmanı Dashevskaya Sofıa, Rusya ve Türkiye'nin uzun zamandır iyi ticari ilişkiler içinde olduğunu söyledi.

Dünya gıda sektörünün yakından takip ettiği CNR FOOD İstanbul 3. gününde İstanbul Fuar Merkezinde devam ediyor. Fuara yerli ve yabancı olmak üzere 1600'ün üzerinde marka katıldı.

Fuarın özel konuğu ise Rus iş insanları oldu. Fuara katılan 13 Rus markası, Türk iş insanları ile yüzlerce iş anlaşması yaptı.


Ulusal Kanal'a konuşan Agro Holding Dış Ekonomiler Uzmanı Dashevskaya Sofıa, Rusya ve Türkiye'nin uzun zamandır iyi ticari ilişkiler içinde olduğunu söyledi. Bu fuarda da verimli iş biriliği anlaşmalarına imza attıklarını belirtti.

Ulusal Kanal'a konuşan Agro Victoria firmasının Genel Müdürü Vıctoria Petrovskaya ise Türkiye pazarının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.


Fuar 3 Eylül'e ziyaretçileri ağırlayacak.

# istanbul # türkiye # rusya # ulusal kanal # türk # Ulusal # eylül # istanbul fuar merkezi