LGBT dernekleri yurt dışından nasıl fonlanıyor?

Batı'nın toplumsal çürümeyi dayattığı LGBT dernekleri yurt dışından fonlanıyor. Bu derneklere aktarılan bütçelerle propaganda ve iletişim desteği veriliyor. LGBT dayatmasına karşı mücadelenin öncülerinden olan Vatan Partisi yasa yapılarak, yabancı fonların yasaklanmasını talep etmişti.

ABD ve Batı'nın cinsiyetsizleştirme hedefine hizmet eden LGBT derneklerine yurtdışından fonlar aktarılıyor.

Türkiye'de de özgürlük çatışı altında toplanan bu derneklere aktarılan bütçelerle propaganda ve iletişim desteği veriliyor.

LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıldığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamıştı. Türkiye'nin karşısında çetin bir mücadele olduğuna dikkat çekmişti.

17 LGBTİ derneğine, kuruluşundan 2021 yılına kadar yurt dışından 24 milyon 853 bin 433 dolar yaklaşık 175 milyon aktarıldığı tespit edilmişti.

En fazla yardımın ise Birleşmiş Milletler ve üye ülkeler, Avrupa birliği Delegasyonu ve büyükelçiliklerden yapıldığı belirtilmişti.

Buralardan yapılan toplam yardımın 15 milyon 174 bin 652 dolar olduğu belirlenmişti. Yine İsveç'ten 6 milyon 111 bin 994 dolar, Belçika'dan 1 milyon 390 bin 814 dolar, Hollanda'dan 1 milyon 133 bin 223 dolar, Almanya'dan da 1 milyon 42 bin 748 dolar LGBTİ derneklerine aktarılmıştı.

LGBT dayatmasına karşı mücadelenin öncüsü olan Vatan Partisi çıkarılacak yasayla, yabancı fonların yasaklanmasını talep etmişti. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, yabancı devlet yardımlarına imkân veren ilgili kanun ve hükümlerin kaldırılması gerektiğini vurgulamıştı.

# abd # türkiye # vatan partisi # almanya # isveç # süleyman soylu # avrupa # Hollanda # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu # Bir # Birleşmiş milletler # Belçika # fon # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # LGBT dernekleri # LGBT dayatması