Vatan Partisi’nden Hande Fırat’a tepki: "Aile bakanının da ötesinde LGBT ideolojisinin sesi oldu"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Hande Fırat'ın LGBT hakkındaki köşe yazısına tepki gösterdi. Bursalı, “Hande Fırat bugünkü köşesinde Aile Bakanının da ötesinde, LGBT ideolojisinin sesi soluğu oldu!” ifadelerini kullandı. Türkiye Gençlik Birliği ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Saraçhane'deki aile buluşmasını hedef alan sözlerine tepkisini dile getirdi.

”LGBT İDEOLOJİSİNİN SESİ OLDU”

LGBT dayatmasına karşı İstanbul’da yapılan Büyük aile Buluşması hedef alındı. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat köşe yazısına Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan tepki geldi:

- Hande Fırat bugünkü köşesinde Aile Bakanının da ötesinde, LGBT ideolojisinin sesi soluğu oldu! "Trans olmanın doğallığını" anlatırken, 3 yaşındaki bir çocuğun "bedeninden memnun olmadığını" söyleyebilecek kadar ileri gidiyor. Üstelik ailelere sesleniyor ve bunlara alışın diyor!

”NEFRET SÖYLEMİ İÇERMİYOR”


Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bursalı, Fırat’ın yazısında Saraçhane’de LGBT dayatmasına karşı yapılan eylemle ilgili ifadelerine tepki gösterdi:

- Saraçhane'de yapılan LGBT dayatmasına karşı yapılan, Büyük Aile Buluşması için, üstelik en ufak bir nefret söylemi içermeyen, ailelerin çocukların el ele katıldığı bu HAKLI VE İNSANCIL mitingi kınıyor ve “YANLIŞ BİR PROTESTO” diye başlık atıyor!

”KADINLARI ÇOCUKLARI SİZ MAHVEDİYORSUNUZ”


Vatan Partisi Genel Sekreteri Bursalı, Fırat’ın yazısının sonunda İstanbul Sözleşmesi’ne değinmesine de dikkat çekti. Bursalı, Hande Fırat’ın İstanbul Sözleşmesi'ne bağlılığını yinelediğini kaydetti:

- Siz kim oluyorsunuz da toplumuna, ülkesine, ailesine sahip çıkan insanları "nefretçi" diye suçluyorsunuz! LGBT'nin çürümüş propagandasına alet olarak kadınları ve çocukları SİZ mahvediyorsunuz!

”SAYIN BAKAN SİZ NEREDEYDİNİZ?''


LGBT dayatmasına karşı eylemin nefret söylemi içerdiği iddialarına bir tepki de TGB’den geldi. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, eylemin nefret söylemi içerdiğini savunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a seslendi:

- Büyük Aile Buluşması'nda bir tane nefret söylemi bulamazsınız. Bu eylem Türk ailesini ve Türk evladını korumak amacıyla, emperyalistlerin dayatmalarına karşı yapılan en büyük eylemdir. Sayın Bakan siz neredeydiniz? 


Dilek Çınar, “LGBT dayatmasını, temel insan hakkı tartışmasına sokmak LGBT’yi normalleştirmektir” ifadelerini de kullandı. Eylemlerinin Türkiye’nin dört bir yanında devam edeceğini söyleyen Çınar, “LGBT dayatmasına karşı hukuki mücadelemizi başlatacağız” dedi:

- Hükümetin aile politikası, aileyi koruyan binlerce yurttaşı kaos yaratmakla suçlamak mıdır? LGBT propagandası ve örgütlenmesini ifade özgürlüğü sayarak ne çocukları ne aileyi ne Türkiye’yi korursunuz! Bu korkak açıklamalarla aileyi ve değerlerimizi savunamayacağınızı gösterdiniz.
# istanbul # türkiye # sosyal medya # vatan partisi # protesto # Bir # türkiye gençlik birliği # hande fırat # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık # LGBT dayatması # Büyük Aile Buluşması