Davutoğlu’nun FETÖ yalanı elinde patladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, konuk olduğu bir programda FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen için geçmişte hiç "Hocaefendi" demediğini iddia etti. İzleyiciler, Davutoğlu’na, Gülen'e "muhterem hocaefendi" dediği konuşmasını dinletti. Davutoğlu’nun 5 dakika bile sürmeyen yalanı, sosyal medyada alay konusu oldu.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanmadı. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e geçmişte "Hocaefendi” demediğini iddia eden Ahmet Davutoğlu'na Türkçe Olimpiyatları'ndaki konuşması dinletildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Babala TV'ye konuk oldu. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak programın fragmanına Davutoğlu ile seyirciler arasındaki "Hocaefendi" tartışması damga vurdu.

Türkçe Olimpiyatları'ndaki "Hocaefendi" sözlerinin hatırlatılması üzerine Davutoğlu, "Hayır, Hocaefendi demedim, ben ne konuştuğumu bilirim" dedi. Davutoğlu’nun hafızasını, seyirciler tazeledi. Söz konusu konuşmayı cep telefonundan açan bir vatandaş, Davutoğlu'na FETÖ elebaşı Gülen için "Muhterem Hocaefendi" dediği anları dinletti.

Ahmet Davutoğlu, söz konusu konuşmayı 30 Mayıs - 14 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında yapmıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’nun 5 dakika bile sürmeyen yalanı, sosyal medyada alay konusu oldu.

# fethullah gülen # oldu # Bir # Gelecek Partisi # Türkçe Olimpiyatları # Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu