Perinçek'ten anket değerlendirmesi: ''Türkiye köklü büyük değişikliğe gidiyor''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündemle ilgili önemli açıklar yaptı. Saros Araştırma Şirketi'nin anketini değerlendiren Perinçek, sistem dışı seçenek arayanların oranın yüzde 50'ye dayandığına dikkat çekti. Kararsız olarak gösterilen seçmenin aslında kararlı olduğunu söyleyen Perinçek, devrimci çözüm arayışına girildiğini vurgulayarak Vatan Partisi'ne yöneliş olduğunu kaydetti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çıkış Yolu Programı'nda konuştu. Saros Araştırma Şirketi'nin yaptığı son anketi değerlendiren Perinçek, sistem dışı seçenek arayanların oranın yüzde 50'ye dayandığına dikkat çekti.

Yüzde 47,1'in çözüm için sistem dışına çıktığını belirten Vatan Partisi Lideri, onların kararsız değil tam tersine kararlı bir kesim olduğuna kaydetti.

Türkiye’nin en önemli sorununu hangi parti çözebilir?” sorusuna “hiçbiri” yanıtını veren yüzde 47,1’in çözüm için Vatan Partisi'ne yöneldiğini de ifade etti.

Türkiye'nin önüne büyük zorluklar olduğunu söyleyen Vatan Partisi Lideri, partisinin programı üzerinden çözüme işaret etti.

Vatan Partisi'nin toplumda yer edindiğini de ifade etti Perinçek.

Türkiye Tarım, Gıda, Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonuyla anlaşmasına rağmen şekerlerini alamayan arıcıların sorunları da Çıkış Yolu programında konuşuldu. Üreticilerin bağlandığı programa yüzlerce mesaj geldi.

Sabah Gazetesi'nin yaptığı habere tepki gösteren Perinçek, "Bütün arıcılara kefilim" diyerek yanlarında olduğunu söyledi.

Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışının " ABD'nin bölme ve kaos planına hizmet için atılan bir adım" olduğuna dikkat çekti.

# abd # türkiye # vatan partisi # Doğu Perinçek # Bir # Gıda # çıkış yolu # saros araştırma şirketi # Türkiye tarım # Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu