Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu bir arada

Millet İttifakı'nın genişlemesi tartışmaları sürerken Ankara'da sürpriz bir görüşme yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener akşam yemeğinde bir araya geldi. Görüşmenin içeriğiyle ilgisi ise bilgi paylaşılmadı.

Adaylık krizi ve oturma düzeni tartışmalarının yaşandığı Millet İttifakı cephesinde sürpriz bir görüşme yapıldı. CHP, İyi Parti ve Gelecek Partisi liderleri bir araya geldi.

2023 yılında yapılacak genel seçimler öncesi ABD, kaos planları için çalışmalarını sürdürüyor. Washington, Türkiye'de kışkırtıcı faaliyetler oluşturmak için senaryolar geliştirirken Meclis'teki muhalefet partileri de ittifakı genişletme adımları atıyor.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in "Gelecek ve Deva Partisi’ne kapılarımız sonuna kadar açık" sözlerinden ardından dikkat çeken bir görüşme trafiği oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP'li Çankaya Belediyesine ait Ahlatlıbel Tesislerinde akşam yemeğinde buluştu.

Edinilen bilgiye göre akşam yemeği geçen hafta yapılan Davutoğlu-Kılıçdaroğlu buluşmasında planlandı.

CHP, İyi Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti arasında parlamenter sistem çalışması yapıldı. 6 partinin ortaklaştığı metnin liderler tarafından kamuoyuna duyurulması kararlaştırıldı.

Ancak liderlerin nasıl oturacağına dair ise uzlaşı sağlanamadığı belirtildi. Tam bu tartışmalar sürerken Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu'nun yuvarlak masa etrafında bir araya gelmesi dikkat çekti. Dikkat çeken bir diğer nokta da her bir liderin cephesinden çekilmiş 3 ayrı fotoğrafın servis edilmesi oldu.

Görüşmeye Kılıçdaroğlu ve Akşener'in dosyalarıyla geldiği de görüldü.

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu bir arada - Resim : 1
Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu bir arada - Resim : 2
# Ankara # chp # abd # ankara # türkiye # İyi Parti # kemal kılıçdaroğlu # Ahmet Davutoğlu # kılıçdaroğlu # millet ittifakı # meral akşener