Zonguldak'ta Üretim Devrimi Kurultayı

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanlığı 30 Ocak'taki "Kömürde Üretim Devrimi Kurultayı" için çalışmalarını hızlandırdı. Kentteki kamu ve özel kurumlar kurultaya davet edildi. Kurultaya Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek de katılacak.

Zonguldak'ta 30 Ocak'ta yapılacak olan "Kömürde Üretim Devrimi Kurultayı" heyecanı kenti sardı.

Vatan partililer çalışmaları dört koldan yürütüyor. Kurultaya Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'te katılacak.

Merkez Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, Merkez İşçi Sendika Bürosu Başkanı Hüseyin Karanlık, Zonguldak il Başkanı Av. Gökhan Yılmaz ve il yöneticilerinden oluşan heyet kurumları gezdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ziyaret edildi. Kurultaya çağrılan Alan, kömürde ithalata son verilmesi gerektiğini ve bu kurultayın önemli olduğunu söyledi.

Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, Karaelmas Kadın Kooperatifi Başkanı Sevgi Alay da kurultaya davet edildi.

Heyetin programı yoğun geçti. Enerji Bir Sen, HAK İŞ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ve Türkiye Kamu sen eski başkanı da kurultaya çağrıldı.

Vatan Partililer, esnafa da bildiri dağıttı, kurultayda ekonomideki sorunların konuşulacağını, çözüm aranacağını söyledi.

# Zonguldak # türkiye # vatan partisi # ekonomi # üretici # Doğu Perinçek # kadın # ocak # üretim # Vatan # işçi # Partisi # belediye # Üretim Devrimi Kurultayı