"Tehditler Türkiye İttifakı ile bertaraf edilebilir"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, katıldığı bir televizyon programında ittifak tartışmalarında Türkiye Cephesini işaret etti. Millet ittifakı adayının batılı devletler tarafından belirlendiğini dikkat çeken Üsküplü, ülkemizi hedef alan tehditlerin ancak bir Türkiye ittifakıyla bertaraf edebileceğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, katıldığı bir TV programında Millet ittifakını Amerika’nın derin devletinin kurduğunu söyledi. Bu ittifakta HDP’nin rolüne dikkat çekti.

Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ile katıldığı programda Üsküplü, değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’ye karşı oluşan dış tehditlerin yanı sıra içerden de farklı siyasi çizgilerin bir Amerikan ittifakı oluşturduğuna dikkat çekti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, tehditlerin ancak bir Türkiye ittifakıyla bertaraf edebileceğini söyledi.

Üsküplü, milli hükümetin zorunluluğunu vurguladı.

# türkiye # ak parti # hdp # vatan partisi # millet ittifakı # Vatan # Partisi # cumhur ittifakı # türkiye ittifakı # Vatan Partisi Antalya # serdar üsküplü # türkiye gemisi