Dr. Necdet Biçer hayatını kaybetti

Türkiye Taşkömürü Kurumu eski ETÜD Daire Başkanı ve Ulusal Strateji Merkezi yöneticilerinden Dr. Necdet Biçer hayatını kaybetti. Türkiye'nin enerji üretimi konularında bilgi ve donanıma sahip olan Necdet Biçer, 30 Ocak'ta Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören Türkiye Taşkömürü Kururumu eski ETÜD Daire Başkanı ve Ulusal Strateji Merkezi yöneticilerinden Dr. Necdet Biçer hayatını kaybetti.

Biçer'in cansız bedeni 30 Ocak Pazar günü Uzun Mehmet Camisi’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve USMER Genel Başkanı Şule Perinçek de, Biçer'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı paylaştı:

- Zonguldak Üretim Devrimi ve Taşkömürü programının önderi, Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun Etüt, Plan Proje ve Tesis Eski Başkanı, Vatan Partisi’nin kıdemli üyesi, USMER Maden Komisyonu Başkanı, değerli arkadaşımız NECDET BİÇER hayata gözlerini yumdu. Anısı Üretim Devriminde ve maden ocaklarında yaşayacak.

Biçer, Zonguldak'ta Vatan Partisi öncülüğünde düzenlenecek "Kömürde Üretim Devrimi Kurultayı''nda konuşmacı olacaktı.

Biçer ayrıca, USMER Genel Başkanı Şule Perinçek 'in Ulusal Kanal'da yayınlanan 'Yeni Ufuklar' adlı programa da konuk olarak katılmıştı.

# türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # zonguldak # ocak # üretim # Vatan # Partisi