Vatan Partisi eylemleri ses getirdi

Vatan Partisi'nin yurt çapında yaptığı "Ucuz Elektrik ve Güvenlik için Kamulaştırma" açıklamaları yerel gazetelerde geniş yer buldu. Diyarbakır'dan Edirne'ye kadar binlerce yurttaşın katıldığı eylemler manşetlerden okuyucularla paylaşıldı.

Vatan Partisi elektrik dağıtımının kamulaştırılmasını ülkenin gündemine taşıdı. Yaklaşık bir haftadır yurdun dört bir noktasında eylemler yapılıyor. Ucuz elektrik çağrılarının yapıldığı kitlesel eylemlerin yanı sıra merkezi noktalarda imza masaları da açıldı.

“Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez!” diyen vatandaşlar eylemlere akın etti.

Yurt genelinde yapılan eylem ve imza kampanyası yerel basında da büyük yankı uyandırdı. Gazeteler, Vatan Partisi önderliğinde yapılan “Elektrik dağıtımı kamulaştırılsın” eylemlerini manşetlerine taşıdı.

Diyarbakır, Van, Konya, Zonguldak, Edirne, Balıkesir, Denizli, Adana, Aydın, İzmir, Kocaeli ve Düzce basınında eylemlerle ilgili haberler yapıldı.

Vatan Partisi'nin önderliğinde yapılan eylemlerle ilgili ucuz elektrik ve güvenlik için kamulaştırma talebi öne çıkarıldı.

Haber ve köşe yazılarında Vatan Partisi'nin Sanayici, çiftçi, vatandaş ve esnaf için “Enerji, kâr amacıyla değil, toprağın ekilmesi, sanayi çarkının çevrilmesi, çarşılarımızın şenlenmesi, halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumda huzurun sağlanması için ucuza verilmelidir.” talebine yer verildi.

# izmir # istanbul # ankara # aydın # diyarbakır # vatan partisi # gündem # elektrik # eylem # denizli # vatandaş # çiftçi # esnaf # Partisi # medya # kamulaştırma # ucuz elektrik # ucuz elektrik platformu # ucuz elektrik eylemi