Ulusal Kanal'da yeni görevlendirmeler

Ulusal Kanal Türkiye'nin Asya'ya yönelişinin sesi olmaya devam ediyor. Ulusal Kanal Yönetim Kurulu yeni görevlendirmeleri duyurdu. Buna göre, Gürkan Demir Ulusal Kanal İran Temsilcisi, Yakup Aslan Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi olarak görevlendirildi.

Ulusal Kanal, Türkiye'nin Asya'ya yönelişinin sesi olmaya devam ediyor. Komşularla ve Asya ile işbirliğini önemsiyor. Önemli işbirliği ve karşılıklı paylaşım süreçleri yaratılıyor.

Ulusal Kanal'da yeni görevlendirmeler - Resim : 1

Bu kapsamda Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, Ulusal Kanal İran Temsilciss olarak görevlendirildi. Ulusal Kanal Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

- Ankara Temsilcimiz Gürkan Demir arkadaşımızı İran Temsilcimiz olarak görevlendiriyoruz. Gürkan Demir Ankara'da muhabirlik, programcılık, haber şefliği gibi görevleri başarıyla yerine getirmişti. Bir süredir Ankara Temsilcimiz olarak görev yapıyordu. Şimdi bavulunu topladı ve Tahran'a yerleşiyor. İki ülke ilişkileri adına önemli haber ve yayınlara imza atacak, aynı zaman Batı Asya'da fark yaratan işler ortaya koyacak. Girişken ve mücadeleci tarzıyla büyük başarılar elde edecektir.
Ulusal Kanal'da yeni görevlendirmeler - Resim : 2

Gürkan Demir'den boşalan Ankara Temsilciliği görevine uzun yıllar Ulusal Kanal'ın İran temsilciliğini başarıyla yürüten, Ulusal Kanal'da muhabirlik, temsilcilik ve İç Yapımlar Sorumluluğu yapmış olan Yakup Aslan görevlendirildi:

- Ankara Temsilciliği görevine de uzun yıllar İran temsilciliğimizi başarıyla yürüten, kanalımızda muhabirlik, temsilcilik ve İç Yapımlar Sorumluluğu yapmış olan Yakup Aslan arkadaşımızı da Ankara Temsilcimiz olarak görevlendirdik. Yakup Aslan arkadaşımız da birikimi ve tecrübesi ile Ankara'da daha büyük işlere imza atmamıza önderlik edecektir.
# ankara # türkiye # iran # ulusal kanal # haber # yakup aslan # batı # Ulusal # kanal # Gürkan Demir # Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi