Esnaf da vatandaş da kamulaştırma istiyor

Vatan Partisi'nin başlattığı "Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma" program büyüyor. Yurdun birçok noktasında basın açıklaması yapıldı, ucuz elektrik talep edildi. İmza masalarının yanı sıra Vatan Partililer esnafı ziyaret etti, kamulaştırma programını anlattı. Esnafın da vatandaşın da çözümü acil elektrik dağıtımında kamulaştırma.

Esnaf da vatandaş da elektrik dağıtımının kamulaştırılmasını istiyor.

Faturaların 2-3 katı gelmesi ödemeleri güçleştirdi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Ulusal Kanal'a konuşanlar hükümetten ucuz elektrik talep etti.

Vatan Partisi Patnos ilçe başkanı Nesim Görmez ve Merkez Örgütlenme bürosu sekreteri Furkan Yüce çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ucuz elektrik için imza masası açıldı.

Vatan Partisi heyeti, bildiri dağıttı. Esnafı ziyaret etti. Kamulaştırma programı anlatıldı.

Trabzon'un Arsin ilçesi de çalışma yapılan merkezlerden oldu.

Vatandaşın talebi ucuz elektrik.

Muğla'nın ilçelerinde de çalışma yürütüldü. Ortaca, Fethiye ve Marmaris'te basın açıklaması yapıldı. Özel elektrik şirketleri önünden hükümete çağrı yapıldı.

Ucuz elektrik Platformları da çalışmalarını sürdürüyor. Mardin'de İl Başkanı Zeyneddin Bozan, çiftinin elektrik zamları altında ezildiğini söyledi. Açıklamaya Doğruyol Partisi İl Başkanı da katıldı.

Nevşehir, Kayseri, Aydın, Tekirdağ Çorlu da eylem yapılan adreslerden oldu. Kamulaştırma çağrısı yapıldı, vatandaşa ucuz elektrik verilmesi talep edildi.

Elektrik dağıtımında kamulaştırma talebiyle alanlara inen Vatan Partisi Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor

Vatan Partisi Ankara’da da iki önemli noktada imza masası açtı, esnaf ziyaretinde bulundu.

Çankaya İlçesinde açılan imza masasına ilgi yoğundu.

Vatan Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı basın açıklaması yaptı, ardından esnafı ziyaret etti.

# ankara # türkiye # Mersin # vatan partisi # elektrik # eylem # ağrı # Ulusal # Vatan # imza kampanyası # çankaya # Polatlı # kamulaştırma # kanal # patnos # elektrik faturası # ucuz elektrik