Ankara CKD mitingine hazırlanıyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi için çalışmalarını hızlandırdı. Ankara’da birçok pazar yeri ve masa çalışmalarında bildiri dağıtıldı. CKD Genel Başkanı Tülin Oygür ve kadınlar 7’den 70’e herkesi üretimin önemini vurgulayacakları mitinge davet etti.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

6 Mart saat 13’te Ankara Tandoğan Meydanı’nda buluşacaklar. Mitingin ardından Türk bayraklarıyla Anıtkabir’e yürüyecekler.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi için çalışmalarını sürdürdü. Ankara’da birçok noktada yurttaşlara bildiri dağıttı.

CKD üyeleri Ankara’da Dikmen, Ayrancı ve Sıhhiye pazar yerlerinde pazar esnafı ve yurttaşlarla bir araya geldi. CKD’nin mitingine yurttaşların ilgisi yoğun oldu.

Cumhuriyet kadınlarının bildiri dağıttığı noktalardan birisi de Kızılay oldu. Kadınlar, 7’den 70’e herkesi 6 Mart’ta yapacağı mitinge davet etti.

# ankara # türkiye # türk # haber # miting # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # dikmen # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi