Bağımlı anneleri CKD'nin mitinginde kürsüye çıkacak

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitinginde yurttaşları üretimden koparan madde bağımlılığına karşı haykıracak. Madde bağımlısı çocukların anneleri, sorunları ve taleplerini mitingde anlatacak. Cumhuriyet kadınlarının mitinginden sonra sadece bağımlı anneleri değil, 7’den 70’e herkes Anıtkabir’e yürüyecek. Türkiye’nin dört bir yanından otobüs kaldıracak CKD, büyük mitingi için çalışmalarını da sürdürüyor.

Türkiye’nin yükselmesi için kadının rolüne dikkat çekecekler. Bağımlı annelerin sorunlarını kürsüden anlatacaklar.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart saat 13'te Ankara Tandoğan Meydanı’nda Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi yapacak. Mitingin ardından üreten kadınlar Anıtkabir’e yürüyecek. Çocuğu bağımlı olan anneler de mitingde taleplerini haykıracak.

Çocuklarının üretimden kopmasını istemeyen bağımlı anneler ve bağımlılıktan kurtulan çocuklar CKD’nin mitinginde olacak. Büyük miting için bağımlı anneleri, kadınıyla erkeğiyle 7’den 70’e herkese çağrı yaptı.

CKD’NİN ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Miting için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CKD, yurttaşları arayarak 6 Mart’a davet ediyor.

Yurdun dört bir yanından kaldırılacak otobüsler için CKD’nin sosyal medya hesaplarında yer alan telefon numaraları ile yurttaşlar katılımlarını bildirebiliyor.

# ankara # türkiye # sosyal medya # miting # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # madde bağımlılığı # 6 mart # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye