Doğu Perinçek'ten 8 Mart mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir masaj yayınladı. "Diliyoruz, kadınlar yalnız yılın bir gününde değil, 365 gününde baş tacı olsun." ifadelerini kullanan Perinçek, "Kadın erkek ilişkilerinde gül ile gülün tartıldığı bir dünya için mücadele ediyoruz. Biliyoruz insanlık bu özlemine kavuşacak ve kadınlar siyasetin, üretimin, toplumun, sanatın ve bilimin her alanında gönül tahtına oturacak." vurgusu yaptı.

8 Mart'ın dünya kadınları için mücadele günü olduğunu vurguladı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, günün önemini anlatan bir mesaj yayınladı.

- Diliyoruz, kadınlar yalnız yılın bir gününde değil, 365 gününde baş tacı olsun. Kadın erkek ilişkilerinde gül ile gülün tartıldığı bir dünya için mücadele ediyoruz. Biliyoruz insanlık bu özlemine kavuşacak ve kadınlar siyasetin, üretimin, toplumun, sanatın ve bilimin her alanında gönül tahtına oturacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin çığır açan mücadelesi ve Diyarbakır Anneleri'ni de hatırlattı mesajında.

- Bu uğurda Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin çığır açan mücadelesini, Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketini ve Diyarbakır Analarını yürekten kutluyoruz ve onlarla birlikteyiz.
# diyarbakır # vatan partisi # cumhuriyet # Doğu Perinçek # kadın # mesaj # Vatan # diyarbakır anneleri # Cumhuriyet Kadınları Derneği # Partisi # mart # 8 mart # Dünya Kadınlar Günü