TSK Çıra'nın görüntüleri için inceleme başlattı

İnternet ünlüsü Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın Mamak'taki askeri birlikten 4 araçlık konvoyla çıkması tepkilere neden oldu. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, sosyal medyaya da yansıyan görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı. Kaynaklar, Türk Silahlı Kuvvetleri disiplinine aykırı görüntülere müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teamüllerine aykırı görüntülerle ilgili harekete geçildi.

İnternet ünlüsü Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten 4 araçtan oluşan konvoyla alması tepkilere neden oldu.

Yaşanan bu olaylar ve tepkiler üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri harekete geçti. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, tepki çeken görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı.

Görüntülerin kabul edilmesinin mümkün olmadığını belirten kaynaklar, TSK'nın disipline aykırı bu davranışlara karşı gereğini yapacağını ifade etti.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

- Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetlerinde bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır.

# türk # oldu # Vatan