Kolombiyalı gezginlerin Türkiye macerası

Antalya’nın Alanya ilçesi yerli ve yabancı turistlerin dışında dünyayı dolaşan gezginlerin de uğrak yeri. Kolombiya’dan yola çıkan 2 gezgin, farklı ülkeleri dolaşıp ülkemize geldi. Şimdilik son durakları Alanya. Onlar, kenti öyle sevdiler ki bir süre daha Alanya’nın güzelliklerini ve misafirperverliğini yaşamak istiyor.

Turizmin başkenti Antalya’nın Alanya ilçesi, denizi kumu güneşi, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri, yöresel mutfağı ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi. Kent aynı zamanda dünyayı dolaşan gezginlerin de uğrak noktası.

Kentin yeni konukları, Kolombiyalı gezginler. Onlarla, altın renkli kumu, turkuaz denizi ile dünyanın en çok sevilen Kleopatra Plajı’nda karşılaşıyoruz.

Nelson Javier Moreno Rojas, yoga öğretmeni. Farklı ülkelere ve şehirlere ait kartpostalları satarak dünyayı dolaşıyor. Ülkemize de 2015 yılında geldiğini ve hayran kaldığını söylüyor.

Jonathan Torres Lopera da dövme sanatçısı. Bir ay önce İstanbul’a gelmiş. Alanya’da uzun süre kalmak istediğini söylüyor.

Çok sayıda yerleşik yabancının da yaşadığı kent, misafirperverliğiyle tüm dünya insanlarına kucak açıyor.

# Antalya # istanbul # antalya # dünya # antalya turizm # gezgin # alanya turizm