Ankara'da Afgan cinayetinde yeni gelişme: 1 şüpheli aranıyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Cinayetlerle ilişkili olduğu belirlenen Afganistan uyruklu bir şüphelinin kimliğine ulaşan ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği ise tespit edildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Örnek Mahallesi'nde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişi, ölü halde bulundu.

5 kişinin yakınlarının ihbarı üzerine belirtilen adrese giden polis ekipleri, evde kalan 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Evin içinde olay yeri inceleme ekipleri çalışmaları başlattı.

Ulaşılan cansız bedenlerin 1 haftalık olduğu iddia edilirken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilişkisi bulunduğunu belirledikleri Afganistan uyruklu bir şüphelinin kimliğine ulaştı.

Şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, söz konusu zanlının başka kişilerle irtibatlı olup olmadığını inceliyor. Polis, cinayet nedeni olarak para anlaşmazlığı ihtimali üzerinde duruyor.

Hayatını kaybeden 5 Afganistan uyruklu kişinin kimlik tespit çalışmaları da sonuçlandı. Kimlikleri belirlenen maktullerden 4'ünün cansız bedeninde bıçak yarası olduğu, birinin boğularak öldürüldüğü belirlendi.

# Ankara # afgan # ankara # cinayet