ABD'li komutan YPG törenine katılıp teröristleri tebrik etti

Türkiye PKK'ya sınır ötesinde bomba yağdırırken, ABD, tam teçhizat donattığı, eğittiği PKK-YPG'nin görüntülerini servis etti. Sözde mezuniyet töreninde ABD Özel Kuvvetler Komutanı da teröristlere Kürtçe seslendi, başarılar diledi.

Türkiye PKK'ya sınır ötesinde bomba yağdırırken, ABD, tam teçhizat donattığı, eğittiği PKK-YPG'nin görüntülerini servis etti. Sözde mezuniyet töreninde ABD Özel Kuvvetler Komutanı da teröristlere Kürtçe seslendi, başarılar diledi. Mehmetçik teröristleri sığınaklarında vururken, ABD teröristlerin sırtını sıvazlıyor.

Son teknoloji askeri mühimmatlarla donatıldılar. Üniformalar giydirildiler. ABD'nin Özel Kuvvetler Komutanlığınca eğitildiler. ABD'nin özel teşekkürleri ile de mezun edildiler.


Suriye'de CENTCOM'un bizzat eğittiği PKK-YPG'liler için sözde mezuniyet töreni düzenledi. Tören konuşmasında Kürtçe olarak şöyle seslenildi:

- Başarınızla gurur duyuyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz. Sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo'daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım.Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo'daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım.  

 Pentagon ve koalisyon ortakları sözde DEAŞ ile mücadele adı altında PKK-YPG'yi meşrulaştırma çalışmasında. Bu görüntüler de İstiklal caddesine PKK/PYD tarafından yapılan terör saldırısının ardından servis edildi.

# abd # PYDYPG # pkk