HATSAN halka arz kaç lot verir? HATSAN talep toplama ne zaman?

Hat-San halka arz oluyor! SPK'nın onayladığı bir diğer şirket Hat-San Gemi İnşaa oluyor. Hat-San halka arzı kişi başı kaç lot vereceği büyük merak konusu oldu. Hat-San katılım endeksine uygun mu? Hat-San talep toplamaya başladı mı? Soruların cevabı haberimizde!

HATSAN halka arz kaç lot verir? HATSAN talep toplama ne zaman?
HATSAN halka arz kaç lot verir? HATSAN talep toplama ne zaman?

HATSN koduyla işlem görecek olan Hat-San halka arz kaç lot verir? Hat-San talep toplamaya ne zaman? Peki Hat-San katılım endeksine uygun mu, helal mi? Hat-San sahibi kim? Yatırımcıların en çok soruduğu ve merak ettiği sorulardan birkaç tanesi oluyor. Sizler için bu yeni halka arz olan Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. şirketini detaylıca inceledik. Hat-San hangi bankalardan alınabilecek araştırdık. Gelin hep beraber Hat-San halka arzından bireysel yatırımcıya kaç lot düşeceğini öğrenelim!

HATSAN HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR, KAÇ LOT DÜŞER?

Dağıtım şekli "Eşit dağıtım" olan Hat-San halka arzının büyüklüğü 1 Milyar TL! Hat-San Gemi İnşaa halka arzında 44.300.000 TL nominal değerinde pay satışı olacak. Hat-San halka arzın toplamda 44.300.000 adet lot dağıtacağı açıklandı.

Hat san halka arz kaç lot verir

Peki bireysel yatırımcıya ne kadar pay ayrıldı? Hat-San bu fonu nasıl kullanacak, nerelere yatırım yapacak? Cevabı merakla beklenen soruları haberimizde sizlere aktardık. Vakit kaybetmeden detayları inceleyelim. İşte Hat-San halka arzı bireysel yatırımcıya kaç lot vereceği:

  • 900 Bin katılım ~ 35 Lot (791 TL)
  • 1.3 Milyon katılım ~ 24 Lot (542 TL)
  • 1.7 Milyon katılım ~ 19 Lot (429 TL)
  • 2.1 Milyon katılım ~ 15 Lot (339 TL)
  • 2.5 Milyon katılım ~ 13 Lot (293 TL)
  • 2.9 Milyon katılım ~ 11 Lot (248 TL)
  • 3.3 Milyon katılım ~ 10 Lot (226 TL)
  • 3.7 Milyon katılım ~9 Lot (203 TL)

Katılım sayısına göre farklılık gösterecek lot adetleri yukarıdaki tabloda verilmiştir. Piyasa ve yatırımcıların tahmini doğrultusunda Hat-San halka arzına 13 lot talep girmek yeterli olacaktır. Son zamanlarda halka arz şirketlere olan ilginin artmasıyla yatırımcı katılım sayılarında rekorlar kırılmakta. 

HAT-SAN KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU? HANGİ BANKALARDA VAR?

Hat-San Gemi İnşaa katılım endeksine uygun olduğu açıklandı! Yurt içi yatırımcıya %70 pay ayıran Hat-San halka arzına İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş liderlik ediyor. Yapı Kredi bankasında bulunmayan Hat-San bir çok bankada talep toplamaya başladı. Hat-San, 14-15 Eylül tarihlerinde talep toplamaya devam edecek.