Nebati'den Suudi mevkidaşıyla kritik görüşme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Majid Bin Abdullah Al Qasabi ile bir araya geldi. Görüşme ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Bakan Nebati, ekonomik, ticari ve finansal iş birliğinin gelişmesi konusunda mutabık kalındığını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, finansal ilişkilerin yeniden hızlandığı Suudi Arabistan'ın Ticaret Bakanı ve heyetiyle görüştü.

Suudi heyetiyle İstanbul'da görüşen Nebati, Twitter hesabından görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı. Ekonomik, ticari ve finansal iş birliğinin gelişmesi konusunda mutabık kalındığını vurguladı:

- Bugün, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Sayın Majid Bin Abdullah Al Qasabi ile bir araya gelerek son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemizde, ülkelerimiz arasındaki ekonomik, ticari ve finansal iş birliğimizi değerlendirdik. Sayın Bakan ile iş birliğimizi söz konusu alanlarda daha ileri noktalara taşıma hususunda mutabık kaldık.

 Geçtiğimiz günlerde Reuters'ın aktardığına göre, Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü, Merkez Bankası'nda 5 milyar dolarlık depo hesabı açmak üzere yapılan görüşmelerin son aşamada olduğunu duyurmuştu.

# Hazine ve Maliye Bakanı # nureddin nebati # suudi arabistan