Burak Can Taşan kimdir? Sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!

23 yaşındaki sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, Adana'nın merkez ilçesi Sarıçam'da karıştığı trafik kazasında hayatını kaybetti. 23 yaşındaki fenomenin bir yandan da düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Ayrıntılar haberimizde.

Burak Can Taşan kimdir? Sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!
Burak Can Taşan kimdir? Sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!

Motosikletiyle yolculuk yaparken, çektiği videolar ile sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan, Adana Sarıçam İlçesinde karıştığı trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan'ın karıştığı trafik kazası Adana'nın Sarıçam ilçesinde Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Caddesi’nde dün saat 16.00 saatinde köpeğe çarpması sonucu, motosikletin devrilmesiyle gerçekleşti.

Sağlık ekiplerince müdahale edilen sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Taşan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gencin cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Burak Can Taşan

BURAK CAN TAŞAN KİMDİR?

23 yaşındaki sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, motosiklet ile seyir halinde çektiği videolar ile sosyal medyada büyük ilgi görmüş, 83 bin takipçiye ulaşmıştı.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, bir yandan da sevgilisine evlilik teklifi ettiği yakın zamanda bunun içinde düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan'ın kız arkadaşının evlilik teklifinden sonraki paylaşımında şu ifadeleri paylaşmıştı:

- 2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı, sonrasında tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum, seninle öğrendim sevgilim. İçimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden ayırmadığın için minnettarım. Ömrümün sonuna kadar seninle yol yürümeye, sürmeye hazırım.
# gündem # sosyal medya fenomeni