Çataklı'dan Özel'e yanıt: ''Büyük bedel ödeteceğim”

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasındaki polemik devam ediyor. “Çataklı’nın kardeşi FETÖ firarisi değil mi?” sorusuna yanıt veren Çataklı, “Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim” yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bin 668 kişi veya yakınının terörle soruşturmasından geçirilmesinin ardından başlayan İsmail Çataklı ile Özgür Özel gerilim devam ediyor.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı’nın kardeşinin FETÖ’den firari olduğunu iddia etti. Çataklı, kardeşi üzerinden hedef alınmasına yanıt verdi. Çataklı, “Yalan söylüyorsun. Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim” dedi.

7 kardeş olduklarını belirten Çataklı, ihbar olan kardeşinin 30 yıldır yurt dışında yaşadığını gelip adalete hesabını vereceğini söyledi:

- Biz yedi kardeşiz. Altısı yurt dışındaydı, biri dönüş yaptı, diğerlerinin en eskisi 34 yıl olmak üzere yurt dışındalar 32 yıldır yurt dışında olan biriyle ilgili bir ihbar var. Gelir, herkes gibi adalete hesabını verir. Nüfus kayıtlarımızda da her hangi bir isim değişikliği yok.
# istanbul büyükşehir belediyesi # İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı # fetö