CHP Belediye'yi HDP ile yönetiyor iddiası

MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, bir belediye personelinin kendisine gönderdiği mektupta, "Vahap Seçer’in belediyeyi HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan ile birlikte yönettiğinin yazıldığını söyledi.

PKK ile iltisaklı isimlerin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığının tespiti sonrası peş peşe gelen tutuklama haberleri gözleri Mersin’e çevirmişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz kendisine bir belediye personelinin yazdığı mektuptaki bilgileri açıkladı. Kılavuz mektupta, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in belediyeyi HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan ile ortak yönettiğinin yazdığını belirtti.

MHP Milletvekili Olcay Kılavuz mektupta, terör örgütü PKK’ya destek vermeyen belediye çalışanlarına mobbing uygulandığı iddiasının yer aldığını kaydetti.

İsmini vermek istemeyen kadın personel belediyedeki terör olaylarının çok normalleştiğini söyleyerek mektubunu “BİZİ FATMA KURTULAN’LA VAHAP SEÇER’İN İNSAFINA BIRAKMAYIN” sözleriyle tamamladı.

# mersin büyükşehir belediyesi # pkk # Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer # Fatma Kurtulan