Firari FETÖ’cünün kanalında buluştular

FETÖ firarisi Ali Yurtsever Youtube kanalında Türkiye'nin terörle mücadelesini hedef alan isimleri ağırlıyor. CHP’li Engin Altay, HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Mehmetçiğe kimyasal silah iftirası atan Şebnem Korur Fincancı ve KHK’lılar Yurtsever’in kanalında buluştu.

Türkiye'nin terörle mücadelesi devam ederken firari isimler de propaganda yürütmeye çalışıyor.

ABD’de yaşayan FETÖ firarisi Ali Yurtsever, Youtube kanalında CHP’den HDP’ye, eski bakanlardan KHK’lılara, FETÖ’cülerden gazetecilere çok sayıda ünlü ismi konuk alıyor.

Yayınlarda Türkiye’yi hedef alan isimler, Türkiye’nin terörle mücadelesinin hukuksuzluk olduğunu öne sürüyor.

Yurtsever, 4 yıl önce açtığı ancak etkin olmayan Youtube kanalını 2 Nisan 2022’de etkin hale getirdi. CHP’li Engin Altay, HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Mehmetçiğe kimyasal silah iftirası atan Şebnem Korur Fincancı ve KHK’lılar Yurtsever’in kanalında buluştu.

FETÖ firarisi 19 Mayıs 2022’de konuk olan Şebnem Korur Fincancı için “Ayakta alkışlıyorum sizi, mücadelenizi. Tarih sizi altın harflerle yazacak. Evet sıkıntılar çekiyorsunuz ama gelecek nesiller için bu büyük bir kazanım.” ifadelerini kullandı.

28 Temmuz 2022’de konuk olan CHP’li Engin Altay, ceza almayan KHK’lıların kamudaki görevlerine geri dönmesi gerektiğini savundu.

1 Ekim 2022’de konuk olan Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türkiye’de zulümlerin artarak devam ettiğini ve ciddi bir soykırım yaşandığını, Anayasa Mahkemesinin de bu soykırıma payanda olduğu iftirasını atıyor. Gergerlioğlu, KHK ihraçlarının hukuksuz olduğunu öne sürdü.

19 Kasım 2022’de konuk olan Hakan Şükür, KHK’lıları savundu, FETÖ yargılamalarının hukuksuz olduğunu öne sürdü.

Gülen'e en yakın isimlerden olan ve 2004-2009 yılları arasında FETÖ organizasyonu Rumi Forum başkanlığını 5 yıl yürüten Hasan Ali Yurtsever, uzun yıllardır ABD’nin Virginia eyaletinin Fairfax kentinde yaşıyor.

# engin altay # fetö