LGBT dayatmasına karşı İzmir buluşması: Aileler Konak Meydanı'nda buluşuyor

Batı'nın LGBT dayatmasına karşı ayağa kalkan ailelerin yeni adresi İzmir olacak. 100’e yakın kitle örgütü, “Ailemizle, ailemiz için” sloganı altında bir araya geldi, İzmir Büyük Aile Platformu'nu kurdu.

İzmir’deki 100 demokratik kitle örgütü bir araya gelerek LGBT dayatmasına karşı “Büyük Aile Platforumu”nu oluşturdu. Platform, ailenin tahrip edilmesine, gençliğin yozlaştırılmasına, kadın değersizleştirilmesine ve çocukların cinsiyetsizleştirilmesine karşı harekete geçti.


İzmir Büyük Aile Platformu ilk etkili adımını 6 Kasım’da atacak. “Ailelerimizle, Ailemiz için” çağrısı ile LGBT dayatmasına karşı tarihi Konak Meydanı’nda aile buluşması yapılacak:

- Toplum ve hukuk nezdinde dayatılan LGBT ideolojisini kabul etmiyoruz. (…) İZMİR BÜYÜK AİLE PLATFORMU olarak İzmirli ailelerimizi 6 Kasım Pazar günü saat 14’te Konak Meydanı’nda yapacağımız BÜYÜK AİLE BULUŞMAMIZ’a bekliyoruz!

 100 örgüt adına Avukat Nuriye Kadan açıklamalar yaptı. Platform olarak LGBT ideolojisini kabul etmediklerini belirtti. Sık sık aile ve çocuk vurgu yapılan açıklamada İzmir Büyük Aile Platformunun amacı açıklandı:

- LGBT propaganda ve dayatmasına karşı farkındalık oluşturmak istiyoruz. •AİLE kurumunu yok ederek toplumumuzu ve milli devletimizi güçsüzleştirmek isteyen küresel örgütlere DUR demek istiyoruz. •Çocuklarımızı, gençlerimizi tehdit eden LGBT propagandasına karşı yasal düzenleme istiyoruz. 

 Platformun hassas olduğu nokta ise bireylere yönelik nefret söylemleriyle toplumda güçlü olan LGBT karşıtlığının bastırılması:

•Bireyleri hedef alan nefret söylemleriyle konunun saptırılmasını ve PROVOKE edilmesi istemiyoruz. •Milletimizin ve tüm insanlığın LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmasını istemiyoruz. •LGBT tehlikesinin farkında olmayan kesimler sebebiyle insanlığın felakete sürüklenmesini istemiyoruz. Din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş, ideoloji farkı gözetmeksizin ülkesini seven herkesin bu çağrımıza kulak vermesini istiyoruz.

 İzmir Büyük Aile Platformu üyeleri Kemeraltı Çarşısı Girişi’nde halkı 6 Kasım’da yapılacak buluşmaya davet eden bildiriler dağıttı.

# İzmir # izmir # LGBT dayatması