Mardin'de Vatan Partisi rüzgarı: İyi Parti'den ayrılan 41 kişi Vatan Partisi'ne katıldı

Genel kurultayına hazırlanan Vatan Partisi'ne Güneydoğu'da büyük ilgi devam ediyor. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde İyi Parti'den ayrılan 41 kişi Vatan Partisi'ne katıldı.

Mardin'de İyi Parti'den istifa eden 41 kişi Vatan Partisi'ne katıldı.

Terörden temizlenen Güneydoğu'da Vatan Partisi'ne olan büyük yönelim devam ediyor.
Mardin'de temaslarda bulunan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, önümüzdeki günlerde yeni katılımlar ve sürprizler olacağını duyurdu:

- Gün boyu çeşitli siyasi partilerden vatandaşlarımızla buluştuk. Halk hepsinden bıkmış! Yeni seçeneğini arıyor ve "Ne o, ne bu" diyenler, Vatan Partisi'ni keşfediyor. Vatan Partisi, bilinçlerde şimşek gibi çakıyor ve insanların gönüllerine akıyor.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VATAN PARTİSİ'NE GELDİK"

Eski İyi Parti Kızıltepe ilçe başkanlığından istifa eden ve Vatan Partisi'ne katılan Abdullah Yavuz, Mardin'de büyük başarılara imza atacaklarını söyledi:

- Zenginlerin değil, mazlumların, üreticinin, halkın partisi olduğu için Vatan Partisi’ne geldik. İyi Parti’de zengin olanlar, arabası olanlar baş tacı oluyor, parası olmayanlar kapı dışarı ediliyor. Bizler eşitlik için, üretmek için, halkın sorunlarını çözmek için Vatan Partisi’ni tercih ettik.Seçimden seçime halka gelen partilere Mardinliler itibar etmiyor. Hayat pahalılığı, torpil-rüşvet düzeni son bulmalı. Vatan Partisi İl Başkanı Zeynettin Bozan herkesi ön yargısız kucaklıyor. Hiçbir partide böyle halkın içinde bir İl Başkanı görmedik.

 Vatan Partisi Genel Sekreteri, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve partili iş insanı Ethem Sancak'ın 5 Kasım'da Mardin'e gideceğini de duyurdu:

- Mardin umutla, hasretle bekliyor. Tarihe kayıt düşeceğiz. Mardin Kapı Şen olacak, Vatan Partisi iktidar olacak!

Vatan Partisi'nin Mardin’e ve Türkiye’ye damga vuracağını belirten Bursalı, "İl Başkanımız Zeynettin Bozan liderliğinde Mardin'in birinci partisi olacağız" dedi.

# İyi Parti # mardin # Doğu Perinçek