Ümit Özdağ'ın FETÖ ilişkisi ifşa oldu: O isimle görüşmesini itiraf etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın FETÖ ile irtibatı ifşa oldu. Önce FETÖ’cü EMre Uslu ve Önder Aytaç duyurdu, sonra Ümit Özdağ olayı doğruladı. Özdağ'ın itirafıyla Genelkurmay’da Fethullahçıların önünü açtığı da ortaya çıktı.

Bir süredir sığınmacı kışkırtmasıyları ve İçişleri Bakanı'na yönelik ölüm tehditleri içeren çıkışlar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın FETÖ ile kirli ilişkileri ortaya çıktı.

Firari FETÖ’cü Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ümit Özdağ’ın firari bir başka FETÖ’cü Hakan Şükür’e terörist dediği bir gönderiyi alıntılayan Uslu, Özdağ’a “Cemaatten kimlerle ne pazarlığı yaptığını açıklaman için sana 3 gün veriyorum” diye seslendi.

Emre Uslu’nun, Ümit Özdağ’a Firari FETÖ’cü Önder Aytaç ile de ne görüştüğünü sorması üzerine Özdağ’dan itiraf geldi. İtiraf ile Özdağ’ın Genelkurmay’da Fethullahçıların önünü açtığı da ifşa oldu.


Ümit Özdağ’ın görüşme itirafını FETÖ’cü Önder Aytaç da doğruladı. Aytaç, Özdağ ile bir çok kez görüştüklerini yazdı.

Ümit Özdağ’ın itirafı sonrası FETÖ’cü Emre Uslu görüşmelerin Özdağ’ın anlattıklarıyla sınırlı kalmadığını söyledi. Ayrıca, görüşmelerin sadece Aytaç’la yapılmadığını, başka isimlerle de görüşmeler olduğunu söyledi.

Ümit Özdağ, FETÖ elebabaşı Fetullah Gülen'in 2011 seçimlerinde kendisine komplo kurduğunu öne sürmesine karşın, FETÖ'cü Uslu'nun diğer iddialarına cevap vermedi.

Daha önce de “Emre Uslu ile tanışıklığım olmadı” diyen Ümit Özdağ’ın, Yönetim Kurulu üyesi olduğu 21. Yüzyıl Dergisinde FETÖ’cü Emre Uslu ile birlikte yazdığı ortaya çıkmıştı.

Özdağ’ın “Emre Uslu ile yazışmadım” yalanı da ortaya çıkan sosyal medya mesajları ile çürümüştü.

# Zafer Partisi # ümit özdağ # Emre Uslu # fetö