Vatan Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na iftira tepkisi

Türkiye'nin uyuşturucuya karşı kararlılıkla mücadele yürüttüğü bir dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emniyet ve Jandarmaya saldırdı. Uyuşturucu paralarının Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullanıldığını ileri sürdü.

Türkiye'nin terörle mücadelesini hedef alan CHP bu kez de kararlılıkla yürütülen uyuşturucu operasyonlarına iftira attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emniyet ve Jandarmaya saldırdı. Uyuşturucu paralarının Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullanıldığını iddia etti.

Kılıçdaroğlu'nun Amerikan Turkish Philanthropy Funds Vakfı tarafından fonlandığı ortaya çıkan Açık Alan Derneği’nin kurucusu, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Hacer Foggo ile kamera karşısına geçmesi de dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gençlerin zehirlenmesine göz yumduğunu da ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Bakan Soylu, "İftiralarını yanına bırakmayacağız!" dedi. CHP liderinin, Uluslararası bir istihbarat oyununa düştüğüne dikkat çekti.

Bakan Soylu, uyuşturucu ticaretinden mahkum edilenlerin güncel verilerini de paylaştı.

Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

"BURALARDA KILIÇDAROĞLU'NU GÖRMÜYORUZ"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına Vatan Partisi'nden de tepki gecikmedi:

- Kılıçdaroğlu'nun attığı iftiraların emniyet güçlerimize, jandarmamıza bulaşması mümkün değildir. Uyuşturucu ile mücadelede bu iki kuvvet esas mücadele eden kuvvetlerdir. Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi diye Cumhuriyet Kadınları Derneği ile birlikte uyuşturucuya karşı yürütülen faaliyetler de var. Buralarda Kılıçdaroğlu'nu görmüyoruz.

 "İFTİRALARIN BULAŞMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem, Kılıçdaroğlu'nun saldırısının güvenlik güçlerine bulaşmasının mümkün olmadığını vurguladı:

- Şebnem Korur Fincancı'nın başlattığı Türk Silahlı Kuvvetlerine iftiranın bir benzeri bu ifadeler. Emniyet güçlerimiz ve jandarmamız PKK terör örgütünü inlerinden çıkamaz hale getirdi. Şimdi bu güçleri, uyuşturucu ticaretinde zaaf içerisinde göstermek ya da bu işe onların göz yumduğunu iddia etmek şeklinde bir iftira söz konusu. Bu aynı zamanda batılı emperyalist ülkeleri Türkiye'nin iç işlerine müdahaleye davet anlamına geliyor. Kılıçdaroğlu artık ne söyleyeceğini karıştırmış durumda. Batılı ülkelerin Türkiye'ye müdahalesini sağlayabilmek için Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'ni dönüştürdüğünü ifade etmişti. Anladığım kadarıyla Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki vatanseverler de dönüşmüş durumda. Onlardan da ses çıkmıyor.
# vatan partisi # nusret senem # süleyman soylu # kemal kılıçdaroğlu # Emniyet Genel Müdürlüğü # Jandarma Genel Komutanlığı # iftira