En iyi siyaset programı Çıkış Yolu seçildi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Türkiye siyasetinin rotasını çizdiği program Çıkış Yolu'na Altın Boğaz ödül töreninde en iyi siyaset programı ödülü verildi. Ödülü Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, aldı. Sungur, Uusal Kanal'da her salı yayınlanan Çıkış Yolu programı ile Türkiye'nin gündemine imza atıldığını vurguladı.

Her yıl düzenlenen Altın Boğaz ödül törenine bu yıl Çıkış Yolu Programı damga vurdu.

Ulusal Kanal'da her hafta Salı akşamları Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Türkiye siyasetine rotasını çizdiği program Çıkış Yolu, Altın Boğaz ödül töreninde en iyi siyaset programı ödülü verildi.

Kanala ödülü oyuncu Özge Ulusoy ve sunucu Gökay Kalaycıoğlu takdim etti. Ödülü Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur aldı.

Ödülün sahibi Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Radyo'nun bütün çalışanları olduğunu vurgulayan Sungur, her salı Türkiye'nin gündemine imza atıldığını ifade etti.

# türkiye # Perinçek # ulusal kanal # Doğu Perinçek # aydınlık gazetesi # Ulusal # sinan sungur # Partisi # siyaset # çıkış yolu # özge ulusoy # Gökay Kalaycıoğlu