Ümit Özdağ'dan İçişleri Bakanına skandal sözler

Sığınmacı kışkırtmasıyla gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu tehdit etti. Sözcü Gazetesine konuşan Özdağ, Soylu'yu hedef gösteren skandal sözler sarf etti. "Bakanlığın önüne ona vurmak için gittim, gördüğüm yerde döveceğim, haberi olsun" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanına yönelik tehditlerini sürdürdü… “Gördüğüm yerde döveceğim” diyerek, Süleyman Soylu’yu hedef gösterdi.

Sığınmacı kışkırtmasıyla ABD'nin Türkiye'deki kaos planlarını körükleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarına yenisini ekledi.

Sözcü Gazetesine konuşan Özdağ, İçişleri Bakanlığının önüne Süleyman Soylu'yu dövmek için gittiğini söyledi. Hedef gösteren ifadelerle Soylu’ya yönelik tehditlerini yineledi.

O gün Süleyman bakanlığın önüne çıksaydı ona vuracaktım. Yani, onun için gittim oraya. Bir yerde görürsem kendisini döveceğim, haberi olsun.


Ümit Özdağ, sığınmacı kışkırtması yaptığı için kendisine tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ölümle tehdit etmişti. Açıklamalarında sık sık “silah ve ölüm” vurgusu yapan Özdağ’ın, İçişleri Bakanlığını basma girişimi Meclis bahçesinde son bulmuş, Özdağ, Bakan Soylu'ya Meclis önünden ölüm tehditleri savurmuştu.

# abd # türkiye # süleyman soylu # bakan # son # Partisi # ümit özdağ # Zafer Partisi