Vatan Partisi Eskişehir'de bayrak değişimi

Vatan Partisi Örgütlenme atılımı kapsamında İl Örgütlerini güçlendirmeye devam ediyor. Son dönemde çok sayıda merkez kadrosu il örgütlerinde görevlendirildi. Son olarak Eskişehir’de Vatan Partisi Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Furkan Kaplan, İl Başkanı olarak belirlendi.

Vatan Partisi Örgütlenme atılımı kapsamında İl Örgütlerini güçlendirmeye devam ediyor. Son dönemde çok sayıda merkez kadrosu il örgütlerinde görevlendirildi. Son olarak Eskişehir’de Vatan Partisi Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Furkan Kaplan, İl Başkanı olarak belirlendi.

VATAN PARTİSİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI FURKAN KAPLAN OLDU

Vatan Partisi Eskişehir, 5 Haziran 2022 Pazar günü İl Yönetimi’ni toplayarak yeni dönem planları yaptı. Bu doğrultuda, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Furkan Kaplan, Eskişehir İl Başkanlığı görevine atadı. Furkan Kaplan bugün (6 Haziran 2022, Pazartesi) partisinin il binasında saat 12.00’de basın açıklaması ile yeni görevini kamuoyuna ilan etti.

Kaplan'ın açıklaması şu şekilde: 

- Değerli Eskişehirliler, büyük milletimiz,
Eskişehir'de doğdum, Eskişehir'de doydum. Burada büyüdüm, burada okudum. Her sokağında yürüdüm, bütün köylerin tozunu yuttum.Nasıl ki Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir, Vatan Partisi de "tuzu kuru" olmayanların kimsesidir. Lise sıralarında girdiğim bu ocakta, partim sayesinde yetiştim ve hala yetişiyorum.Bu büyük okulda, siyasetin dinamiklerini, Türkiye'nin dengelerini, vatan sevgisini, milliyetçiliği, halkçılığı ve en önemlisi bilimin rehberliğini öğrendik.Cesareti, sabretmeyi ve feda etmeyi öğrendik.Taraf olmayı, yiğitliği, mertliği öğrendik.Gerçek Atatürkçülüğü öğrendik.
Vatan Partisi'nde gençlik, dış kapının dış mandalı değildir. Ayakçı değildir. Seçimden seçime hatırlanan vitrin süsü değildir.Vatan Partisi'nde gençlik, gelecektir. Tecrübenin ışığında yürüyen büyük güçtür.Bizi yetiştiren partimiz, şimdi daha büyük görevleri emanet ediyor.Şimdi Eskişehir'de o başarıyı yaratacağız. Çıkmazlara mahkûm edilen milletimizi, köklü çözümün etrafında birleştireceğiz.Eskişehir, Yunus Emrelerin, Nasreddin Hocaların şehri.Kurtuluş Savaşı’nın, Kuvayı Milliye’nin şehri.İnsan sevgisinin, hayvan sevgisinin, hoşgörünün şehri.Bu aydın şehrin ışığını, Vatan Partisi’nin Çoban Yıldızı’yla taçlandıralım. Bunu hep birlikte yapacağız.Tüm vatandaşlarımızı Vatan Partisi’ne davet ediyoruz.

FURKAN KAPLAN KİMDİR?

16 Ağustos 1996'da Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir'de tamamlayan Kaplan, lise öğrenimini yatılı olarak Çifteler Köy Enstitüsü'nün devamı olan Yunusemre Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gördü.

Anadolu Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünden mezun olan Kaplan, üniversite öğrenimi sırasında Engelliler Araştırma Enstitüsü bünyesinde Yardımcı Öğretmen olarak çalıştı. Meslek haklarını koruma mücadelesi veren Özel Eğitimciler Derneği'nin gençlik yapılanmasının kuruluşunda görev aldı.

2011'den bugüne sırasıyla; TGB Liseli İl Sekreterliği, TGB Anadolu Üniversitesi Başkanlığı, Anadolu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Sekreterliği, TLB Eskişehir Sorumluluğu, TGB Eskişehir İl Başkanlığı, TLB Genel Sekreterliği, TLB Genel Başkanlığı, Vatan Partisi Öncü Gençlik Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Kaplan, devlet teorisi, eğitim tarihi, etimoloji, halk müziği, fotoğrafçılık ve bisiklet sporuyla ilgilenmektedir.

# türkiye # Perinçek # vatan partisi # Eskişehir # oldu # doğu # Furkan Kaplan # ilk # son # Partisi